De vijfde reunie in Berkhout                                                                           

Op zaterdag 27 april 1985 vond de vijfde reunie plaats in Berkhout. Het was het eerste lustrum van de reunie. Ter gelegenheid hiervan had Cor een diapresentatie in elkaar gezet met de titel: "Terugblik op een stukje familiehistorie". Hierin kwamen behalve de vorige reunies ook diverse andere zaken aan de orde welke in de afgelopen jaren in de familie hadden gespeeld.

 

De organisatie van deze vijfde reunie was in handen van Bert. Hij had in de "Ridder St Joris" een prima gelegenheid gevonden om deze reunie te houden.

Tijdens de reunie werden er door Henk, fotograaf van beroep, diverse groepsfoto's gemaakt van de aanwezigen. Wij zijn nog steeds blij dat hij dit gedaan heeft want het was de laatste keer dat alle ooms, tantes, neven en nichten aanwezig waren. Een prachtige herinnering.

Diverse personen werden door Beerend Wietsma "geridderd". Zo was daar eerst tante Joukje als oudste aanwezige. Verder Bert als organisator en Henk als jongste deelnemer.

 

Het was weer echt gezellig. Tijdens deze reunie bleek dat we zo langzamerhand wat aan elkaar gewend waren. De groepjes, die we in de vorige reunies nogal tegenkwamen, vielen nu regelmatig uiteen. Het familiegevoel begint zich te ontwikkelen.

 

Na de gebruikelijke broodmaaltijd ging een ieder weer tevreden huiswaarts nadat afgesproken was dat de volgende reunie in Rijswijk zal plaatsvinden, te organiseren door onze Rijswijkse neven en nichten.

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht Familiereunies