De 29e reunie in Berkhout

Koe in de tuin

We kwamen alweer voor de 29e keer samen en voor de derde keer was dat in Berkhout. Het was geweldig weer die 25e april. We werden al om 11 uur verwacht bij Henk en Annie. Die hadden in de tuin een grote partytent opgezet, maar de meesten bleven buiten om te kunnen genieten van het voorjaarszonnetje. We Party tentwerden namens de organisatie welkom geheten door Berend, Oudendijk en hij vertelde ons wat ons die middag te wachten stond. Tevens stond hij even stil bij onze overleden familieleden.In de tent

Rond twee uur in de middag kregen we een paar broodjes te eten en daarna vertrokken we in een aantal auto's voor een tocht door West Friesland. Ik denk dat een groot aantal familieleden al snel de richting kwijt was door al het gedraai over de kleine weggetjes en dijkjes.

Maar Henk wist goed de weg en hij loodste ons naar Oostwoud, waar wij privé museum "De Baan" van de familie Geel bezochten. Zeer interessant al die dingen uit grootmoeders tijd.

OostwoudBij het vertrek uit Oostwoud constateerde Abele dat hij een lege band had. De verdenking ging al snel richting boze buurtbewoners vanwege het parkeren. Maar bij de garage constateerde men helemaal geen lek en is de lege band waarschijnlijk te wijten geweest aan het parkeren van de auto waarbij het wiel tegen een rand werd aangedrukt waardoor de lucht kon ontsnappen.

Terug bij Henk en Annie werd nog even nagepraat tijdens het nuttigen van de inhoud van de schalen vlees en vis. Prima verzorgd. Daarna gingen we weer huiswaarts nadat we hadden afgesproken dat volgend jaar de 3 B's de 30e reunie weer gaan organiseren inclusief een overnachting.

Terug naar overzicht Familiereunies