Welkom door BeerendDe 28e reunie in Giethoorn

Op zaterdag 26 april 2008 kwamen we voor de 28e keer bij elkaar. Ditmaal was Giethoorn de verzamelplaats. Beerend en Grietje hadden de organisatie in handen. We verbleven die dag in restaurant "De Rietstulp", heel mooi gelegen aan het water. Na een korte kennismaking, met de gebruikelijke koffie met gebak, verhuisden we naar buiten om daar verder bij te praten. Want het was best aardig weer. Dat kwam goed uit, want we gingen daarna aan boord voor een rondvaart door de omgeving. Onze gids wist smakelijk te vertellen over de bezienswaardigheden langs de route.Op het terras

Weer terug in het restaurant bleven enkelen op het terras zitten, maar het grootste deel gebruikte de tijd om een wandeling door Giethoorn te maken. Tegen etenstijd maakten we ons nog een beetje ongerust want Minke en Jannie waren verdwaald. Maar tenslotte kwamen ook zij weer bij het restaurant aan.

Na een gezellige maaltijd gingen we allemaal weer huiswaarts. Het was weer een geslaagde reunie geweest. Volgend jaar zijn we weer in Berkhout.

Wandeling in Giethoorn

Terug naar overzicht Familiereunies