De derde reunie in Middelburg

Wouwse TolInstappen

Op zaterdag 23 april 1983 organiseerden Keimpe en Willy de derde familiereunie in Middelburg. Het was voor de eerste keer dat de reunie in het voorjaar werd gehouden.

 

 

 

 

 

In de karDat zou voortaan ook zo blijven uitgezonderd de reunie in 2002 in Oudendijk toen deze samenviel met de verjaardag van Berend. Het was voor velen een flinke reis om in Middelburg te komen. Dat was ook de reden dan we al voor de middag verwacht werden.

Berend uit Oudendijk had een bus geregeld waardoor de familieleden uit het westen van het land gezamenlijk richting Middelburg reisden. Hierbij ontpopte Beerend Wietsma zich als een echte reisgids. Speciaal voor de lange busreis had Anneke een paar zakken spekjes gekocht, maar toen ze ze na een rondgang door de bus terugkreeg waren ze leeg. "Wat een hongerlappen, die de Weerdjes" merkte ze op. Na een korte pauze bij Wouwse Tol, waar Beerend zijn portefeuille liet liggen, bereikten we Middelburg.

 

 

Verzamelpunt was de Admiraalschool. Na de koffie en gebak hebben we in de middag een rondrit door Middelburg gemaakt in de paardentram. Zo waren we in de gelegenheid om diverse mooie plekjes van Middelburg te verkennen zonder dat het ons moeite kostte.

Voor de abdij

 

Waarover praten zij

 

 

 

 

 

Teruggekomen in de school hebben we weer veel bijgepraat. Ook werd er nog een wandeling gemaakt in de omgeving.

 

TrefcenterDaarna gingen we naar het "Trefcenter" waar we tot besluit van deze reunie een broodmaaltijd nuttigden.

Op de terugweg zijn we nog even langs de Wouwse Tol gereden om de portefeulle van Beerend op te halen die ze daar voor hem hadden bewaard.

 

 

Terug naar overzicht Familiereunies